kültéri bútor

A diófával kezdődött minden…

Amikor otthonunk berendezését tervezgetjük, akkor nagyon fontos, hogy olyan bútorokat és kiegészítőket válasszunk, amik tökéletesen passzolnak egymáshoz. Akkor leszünk ugyanis elégedettek a végeredménnyel, ha az minden részletében egységes.

Ez viszont csak úgy lehetséges, ha letesszük a voksunkat egy adott stílus mellett és azt szem előtt tartva tervezzük meg otthonunk belső tereit. Az ArtMoon termékcsalád abból a célból született, hogy e tekintetben nagymértékben megkönnyítse a lakberendezők és a szép otthonra vágyók dolgát.

Miért is annyira különlegesen az ArtMoon bútorok és kiegészítők? Mit érdemes tudni a termékcsaládról és a mögötte rejlő küldetésről, filozófiáról? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk, szóval, ha kíváncsi vagy, akkor ez az írásunk most neked szól.

ArtMoon Tömörfa Virágtartó

Az ArtMoon termékcsalád megszületése

A bútorok alapvető funkciója, hogy kielégítsék az igényeinket és kényelmes életteret teremthessünk velük az otthonunkban. De miért ne lehetnének a lakásunk díszei is egyben, amik jól kifejezik az egyéni ízlésünket, világnézetünket? Ebből a gondolatból születtek meg az ArtMoon termékcsalád tagjai, amik egytől egyig olyan bútordarabok, illetve kiegészítők, amiket a szenvedély, a minőség és a kreativitás ihletett. Bár a termékek nagyon változatosak attól függően, hogy milyen szín- és formavilággal rendelkeznek, egy valami mégis közös bennük. Ez pedig nem más, mint a diófa alapanyag. Annak természetes, mégis különleges megmunkálása minden egyes bútordarabon tetten érhető. Ennek köszönhetően igazán stílusosan tudjuk berendezni otthonunkat anélkül, hogy le kellene mondanunk a természetes anyagok szépségéről.

Miért olyan különlegesek ezek a bútorok?

A bútorokban rejlő különlegesség a gyártási folyamatban rejlik. Az ArtMoon termékcsalád készítői számára a bútorgyártás nem csak egy munka, amivel kiszolgálják a szép otthonra vágyók igényeit, hanem szenvedély is egyben. Egy olyan tevékenység, amit az elejétől a végéig ők maguk felügyelnek, hogy a végeredmény minden részletében tökéletes legyen. Egészen a rönkök kiválasztásától kezdve jelen vannak a folyamatokban odáig, hogy az egyedi készítésű bútorok átadásra vagy kiszállításra kerülnek. A bútordarabok a diófa törzséből nyert alapanyagból készülnek, aminek köszönhetően jól látszik rajtuk a fa különleges nyomatot mutató erezete. Minden egyes terméket egyedileg készítünk kézzel, a hagyományos technikákat azonban modern technológiákkal ötvözzük.

Az egész lakásodat be tudod rendezni

Nem csak egy-egy darab elkészítésében gondolkodunk, amikor bútorok tervezéséről és kivitelezéséről van szó. Sokkan inkább az a célunk, hogy komplett élettereket hozzunk létre ezzel teljesen egyedi otthonokat alkotva. Nem számít, hogy irodáról, nappaliról vagy egy kifejezetten pihenésre, meditációra fenntartott helyiségről van-e szó. Minden esetben tudunk segíti, hogy a berendezés az ízlésednek megfelelő legyen és az elképzeléseid szerinti életérzéseket tükrözze. Akár egészen egyedi megoldásokat is létre tudunk hozni, gondolunk itt például a beépített konyhabútorra vagy az egyedi tervezésű, falapokkal borított lépcsőfokokra. Sőt még a belső terek designjához passzoló kiegészítőkkel és dekorelemekkel is tudunk szolgálni. Vállaljuk a különleges kivitelben készülő gyökérlámpák, dekorállványok, csillárok, mécsestartók és diófatálcák tervezését, megalkotását is.

Minden elképzelést egyedileg valósítunk meg

Nálunk nem találsz két teljesen egyforma terméket, hiszen a diófák erezete mindig másképp fut. Emellett pedig mindig új ötleteket viszünk a bútorgyártásba, hogy valóban személyre szabott bútorok, kiegészítők születhessenek. Ettől függetlenül az ArtMoon termékcsalád remek inspirációt adhat ahhoz, hogy elindítsa a fantáziádat. Egy virtuális sétát is tehetsz, hogy távolról, mégis testközelből érezve is szemügyre tudd venni a már elkészült mintadarabokat. A sétával azt is láthatod, hogy a bútorok együtt, egy térben elhelyezve milyen különleges hatást keltenek. Természetesen a készítők mindenben, még az ötletelésben is segítenek, így az sem probléma, ha még nincs elképzelésed otthonod berendezéséről.

ArtMoon Műgyantás Diófa Tálca

Bízunk benne, hogy már számodra sem kérdés miért is annyira különleges az ArtMoon termékcsalád. Ezekkel a bútordarabokkal különlegessé teheted a belső tereket, ugyanakkor nem kell lemondanod a kényelemről és a természetességről sem. Olyan egyedi megoldásokat is találhatsz a kínálatban, amikkel sehol máshol nem találkozol.

Ha az ArtMoon bútorokkal, dekorációs elemekkel szeretnéd berendezni az otthonodat, akkor az https://artmoon.hu/ oldalon tudsz körülnézni. Itt tudod elindítani a virtuális sétát is, ami a képeknél sokkal élethűbben mutatja be a bútorokat.

A termékoldalon informálódhatsz a részletekről, megnézheted a termékekről készített fotókat és árajánlatkérésre is van lehetőség. A készítőkkel telefonon, illetve emailben tudod felvenni a kapcsolatot. Az előzetes egyeztetést követően pedig el is indul a munkafolyamat, aminek keretén belül megalkotásra kerülnek az álomotthonod berendezése.

Kapcsolódó tartalmak