ArtMoon Tölgyfa tárgyaló asztal bőr székekkel

Kérje ajánlatunkat!

Modern, mégis természetes egyedi tölgyfa tömörfa tárgyaló asztal 8 db “Full Grain” marhabőr székkel.

Az asztallap égetett tölgyfa mely masszív fém lábakon áll.
A székek magas minőségű “Top Grain” marhabőrből készültek, mely finom tapintást, kényelmes és tartós felületet biztosít ennek a csodálatos bútor tervezési remekműnek.

További információért kérem keressen minket az alábbi elérhetőségen.

E-mail cím: rendeles@globero.hu

Telefon: +36 30 898 9547

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Tölgyfa tárgyalóasztal, tömörfa bútor, tömörfa tárgyalóasztal

Az asztallapot egy 200 éves, 120cm átmérőjű óriási fatörzsből vágták ki, mely a megmunkálást követően 105cm széles 8cm vastag lett. Ezt követően a kivágott pallót többször megégették és visszahűtötték, melynek következtében a fa pórusaiba beivódott a nagyon impozáns fekete szín, mely olajozást követően nyerte el végső impregnált strapabíró színét és felületét.

Az asztallap 310cmx105cm és 9cm vastag. Az asztal magassága: 77cm

Székek méretei: 45x55x83cm, ülőfelület magassága 47cm

Kérdés, mitől modern egy ilyen berendezéssel rendelkező tárgyaló? Elsősorban az alkalmazott anyagok miatt. Ez az egyedi tárgyaló szett tömörfa és fém kombinációjával készült, az asztallap égetett tölgyfa, melyet remekül egészítenek ki a konyak színű bőr tárgyaló fotelek.

Modern tárgyalóasztal is kelthet klasszikus hangulatot megfelelő környezetbe helyezve. Ennek egyik eleme a színválasztás. A mélyebb, sötétebb színek gyakran az antik bútorok jellemzői, de csodálatos modern hatást is sugallhatnak az érkező vendégek, partnerek számára.

 

Cikkszám: 091-21-039-COGNAC Kategóriák: ,