kültéri bútor

Design lakáskiegészítők – kerti partihangulat kültéri kiegészítőkkel

A nyár tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy összeüljetek kicsit a barátokkal, családdal és kellemes hangulatú vacsora fölött vitassátok meg az élet nagy dolgait, természetesen a kertben. A szezon nem lehet teljes a hétvégi kerti partik nélkül, amelyek sikerét a finom falatok és a kellemes csevegések mellett, a dizájnos kerti kiegészítők is nagyban meghatározzák. Ha épp a terasz vagy a kert arculatát frissítenéd fel, a lehető legjobb helyen jársz! Mutatunk néhány remek tippet a design kültéri kiegészítők kategóriában, amelyekkel garantáltan valóra válthatod a stílusos kertről szőtt álmaidat.

kerti parti

Kezdjük az alapokkal, avagy mit használj, ha felújítanál?

A DIY világában járatos személyként Te is fontosnak tartod a már meglévő bútorok rendszeres karbantartását, ápolását? Nos, megértjük ezen irányú igényeidet. A színes spektrumú kínálatunk természetesen a kifogástalan minőséget reprezentáló egzotikus, trópusi fa felújító, renováló termékeknek sincs híján, amelyekkel villámgyorsan visszaadhatod a megkopott szépségű fabútorok régi ragyogását. Ezek a produktumok prémiumminőséget képviselnek. Nemcsak gazdaságosak, de felhasználóbarát készítmények lévén könnyű a munka, a DIY projekt sikeres végeredményét pedig akár előre borítékolhatod.

Fektess hangsúlyt a világítástechnikára!

A fény hangulatteremtő ereje már régóta ismert a lakberendezés elkötelezett híveinek körében. A nyári éjszakákon meghitten pislákoló lámpák fényburkában a beszélgetés is jobban esik a léleknek. Tedd stílusossá a kertedet és a teraszodat a változatos modelleket felsorakoztató prémium kerti lámpákkal! Kis- és nagyméretű műrattan lápmák, egzotikus kisugárzású felfüggeszthető medúza LED világítóegységek és igazi nagyágyúnak minősülő, XXL modellek egész arzenálja várja, hogy belevesd magad ebbe a kétségtelenül izgalmas kavalkádba. A prémium lámpák mindegyike roppant energiatakarékos, nem egy közülük napelemmel operál. Amennyiben stílusosan szeretnéd összefésülni a dizájnos kialakítást a környezetbarát megoldásokkal, a kerti világítástechnika kategóriánkban egészen biztosan találsz a preferált ízléseddel tökéletesen harmonizáló modellt. Mondanunk sem kell, hogy ezek a lámpák nem csupán praktikusak és szépek, de az időtállóság és strapabíróság terén sem vallanak szégyent.

Tedd tökéletessé a kerti partit a nagyméretű napernyők egyikével!

Ha már délután hozzálátnátok a sütögetésnek, viszont nem szívesen tennétek ki magatokat az erős napfénynek, itt a megoldás! A nagyméretű, elegáns és strapabíró Róma forgatható napernyő menedékében nincs más dolgotok, mint élvezni a szép időt. A Róma forgatható napernyő éjszaka is jó szolgálatot tesz, hála az ernyő alá beépített LED világításnak. A szóban forgó napernyő használata rendkívül egyszerű, annak nyitása és zárása fogantyú segítségével, néhány egyszerű mozdulat kíséretében könnyedén kivitelezhető.

A műnövények reneszánsza

A műnövények manapság újra reneszánszukat élik és mi ennek csak örülni tudunk! Fontos megjegyezni, hogy ezek a dekorációk minőségükben magasan felülmúlják az elődjeiket. A megszólalásig hasonlítanak az élő növényekhez, azzal a különbséggel, hogy szépségük nem fakul meg az idő folyamán és az ápolásukra sem kell időt, illetve energiát fordítanod. Amennyiben olyan kerti dekorációra vágysz, aminek szépségében egész évben gyönyörködhetsz, a különféle méretben kapható mű buxus labdáinkat egészen biztosan csodálatosnak fogod találni. A parkosított udvar hangulatát hozza el számodra ez a precízen formált, esztétikus növény, aminek ráadásul a gondozásával sem kell fáradnod. Ha nagyban gondolkodsz, nézz szét a műnövényes falburkolatok háza táján is. A páfrányos, fehér vagy piros virággal díszített falburkolatok vonzzák a tekintetet és előre borítékolják a vendégeid elismerő bókjait.

Mi a minőségi bútoraid megóvására is gondolunk!

Kétségtelen, hogy a kínálatunkban található kültéri bútorok és design lakáskiegészítők minden darabja strapabíró kialakítást és minőségi anyaghasználatot élvez. Némi extra gondoskodás azonban sohasem árthat. A szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben, a takaróponyváink széles választékával karöltve veheted fel a harcot a leghatékonyabban. Jöhet jég, hó, vihar vagy extrém napsütés, a takaróponyváink teljes védelmet biztosítanak, sőt, a karcolódástól és a kopástól is megvédik a kerti bútorokat, kiegészítőket.

Kapcsolódó tartalmak