Következő termék
Varadero Fa Kültéri Ülőgarnitúra 2 sz kanapéval Varadero Fa Kültéri Ülőgarnitúra 2 sz kanapéval Original price was: 499 000 Ft.Current price is: 399 000 Ft.
-17%

Varadero Fa Kültéri Ülőgarnitúra 4 részes

Original price was: 599 000 Ft.Current price is: 499 000 Ft.

Raktáron

Ingyenes szállítás

Kültéri Ülőgarnitúra 4 részes Trópusi Akácfa kerti bútor

A kültéri ülőgarnitúra trópusi akácfából készült, mely fontos tulajdonsága az időjárás hatásaival, kártevőkkel szembeni ellenálló képesség. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú  natúr színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, időjárással szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására használják leginkább.

A színes díszpárnák és takarók nem a szett részei!

A kerti bútor párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely kényelmes ölőfelületet biztosít használójának. Az anyagok ellenállnak az  egyéb időjárási hatásoknak.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

A Varadero KÜLTÉRI ülőgarnitúra, fa kerti bútor

1 db 3-személyes kanapéból, 2 db fotelből és egy dohányzóasztalból áll.

A kerti étkező garnitúra rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében.

A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat.

Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A fa felületeket enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra.  Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/színezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

Méretek:

Kanapé: 209x78x80cm

Fotel:79x88x80 cm

Kisasztal:100x65x45 cm

https://globero.hu/miert-erdemes-etkezo-szettet-es-ulogarniturat-is-raknod-a-kertbe-teraszra/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Mosható, Összeszerelést igényel, Vízlepergető

Cikkszám: HUC39513,HUC39514,HUC37892 Kategóriák: , , ,