STARWAX Teak és trópusi fa védőolaj kezeletlen fához

7 900 Ft

Raktáron

Bútorápoló olaj
Védelmet nyújt a kezeletlen, natúr fának
Bambuszhoz is használható
Ápol és impregnál
Gyorsan szárad
Kültéri és beltéri bútorokhoz is ajánlott

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

A Teak és trópusi fa védőolaj kezeletlen, natúr fához egy olyan faápoló olaj, aminek alkalmazásával a kezeletlen, natúr felületű fa bútorok szépségét hosszú időre megőrizheti. Az olaj nem csak a tömörfát (mint a teakfa, akác, eukaliptusz) védi és táplálja, hanem a bambusz bútorokhoz és kiegészítőkhöz is használható. Arany színű árnyalatot ad az egzotikus és teakfa bútoroknak, élénkíti az esetleg már kifakult fényét, kiemeli a fa erezetét. Használható beltéri és kültéri bútorokra is. Alkalmazása egyszerű, javasolt nyár elején és végén is elvégezni a felületkezelést. Az olaj láthatatlan réteget képez a bútor felületén, ami védi a zsíros szennyeződésektől és a víztől is a faanyagot, valamint UV védelemmel látja el, ami megelőzi az elszürkülést.

Az optimális eredmény érdekében egészséges és teljesen száraz faanyagon alkalmazzuk!

Használati útmutató:

Mielőtt az ápoló olajat a bútor teljes felületén alkalmazná, mindenképpen tesztelje egy kisebb felületen! Az olajat száraz időben, 12-24 C-fok között javasoljuk alkalmazni. Ne használja viaszolt, lakkozott, festett, intarziás felületeken!

  • Az olajat használat előtt rázzuk fel!
  • Kisebb felületen alkalmazva nedvesítsen be száraz, egy nem bolyhosodó rongyot, és körkörös mozdulatokkal simítsa a faanyagba. Hagyja száradni 2 órán át, majd törölje át.
  • Nagyobb felületen alkalmazva használjon ecsetet az olaj felviteléhez. Az ecsettel kövesse a fa erezetét. Várjon 10-15 percet, majd egy nem bolyhosodó ronggyal törölje át a felületet. A kezelés 6 óra múlva megismételhető, ekkor 2 órát várjon az áttörléssel. A teljes száradási idő 24 óra. A 24 óra eltelte után a felület újra használható.