kültéri bútor

A prémium életérzés a terasznak is jár

Beltéri minőség berendezése a szabadban

Egy otthon beltere mindig tükrözi a benne élők egyediségét, stílusát és igényességét. Azok, akik számára fontos a prémium minőségű berendezés, az elegáns és luxus hangulat, kiválóan tudják: Az otthon kényelme és szépsége nem csupán a nappaliban, hálószobában vagy konyhában fontos, hogy megmutatkozzon hanem a kültérben is. 

bergamo ülőgarnitura teraszon
Bergamo rattan ülőgarnitúra

A teraszunk a kertünk is része az otthonunknak, ahol szintén érvényesülnie kell a minőségnek és a kifinomult stílusnak.

A Globero, a prémium kültéri bútorok megbízható forrása, olyan különleges bútordarabokat kínál, amelyek magas minőségükkel és egyedi dizájnjukkal fokozzák a teraszok eleganciáját. Ha otthonunk belsejét gondosan megválasztott bútorokkal rendezzük be, miért ne tennénk ugyanezt a teraszunkkal is?

Az alábbiakban szeretnénk néhány tanácsot adni azzal kapcsolatban, mire is érdemes odafigyelni a terasz berendezésénél, ha igazán színvonala eredményt szeretnénk.

Ne csak annak tűnjön! Legyen is az!

A kültér berendezésekor alapvető fontosságú a prémium minőség szem előtt tartása. Nem elégséges, ha a bútorok messziről jól mutatnak, hiszen elengedhetetlen, hogy a részletekben is kifinomultak legyenek. A Globero prémium kültéri bútorai nem csupán esztétikusak, hanem a felhasznált anyagokban és a kivitelezésben is kiváló minőséget képviselnek. Ne elégedjünk meg a tucat termékekkel – válasszunk olyan bútorokat, melyek valódi prémium élményt nyújtanak minden szempontból!

Alu TEAK Fa Bővíthető Kültéri Étkező Garnitúra Tallin 13 részes
Tallin étkezőgarnitúra

Kicsi? Nagy? Fotel? Sarok ülőgarnitúra?

Az otthonunk külső részének kialakításakor fontos szempont a bútorok funkcionalitása. Előre át kell gondolnunk azt, hogy milyen eseményeknek, tevékenységeknek fog majd teret adni a teraszunk, és ehhez megfelelő típusú bútorokat kell választanunk.

Például, ha kültéri étkezőgarnitúrában gondolkodunk, akkor azt a romantikus két fős vacsorák eltöltéséhez szeretnénk, vagy éppen nagyobb családi és baráti összejöveteleket akarunk tartani, ahol mindenkit kényelmesen az asztalhoz kell ültetnünk.
Vagy ha ülőgarnitúrát szeretnénk? Abban az esetben, ha a szabadtéri beszélgetéseket preferáljuk a barátokkal, akkor egy olyan ülőgarnitúra lesz ideális számunkra, amely tartalmaz fotelokat és kanapét.
Ha viszont a szabadban eltöltött pihenéshez keresünk bútort és esetleg el is nyújtóznánk rajta, akkor érdemes például egy tágas sarokülőgarnitúrát választani.

Fitzroy ülőgarnitúra

Gondoljuk át, hogy milyen módon fogjuk valóban használni a teraszunkat, és ennek megfelelően válasszuk ki a bútorokat a Globero prémium kínálatából!

Teremtsünk atmoszférát teraszunkon!

Ahhoz, hogy teraszunk valóban igényességet, kifinomultságot sugározzon, a bútorok mellett az egyes kiegészítők is kiemelkedően fontosak. Alakítsuk ki saját stílusunkat, és tegyük még hangulatosabbá a teret a Globero prémium kiegészítőivel.

  • Válasszunk stílusos kaspót virágokkal, amelyek frissességet és életteliséget visznek a teraszra. 
  • Az ülőgarnitúránk mellé helyezzünk minőségi napernyőt, amely nemcsak árnyékot ad, hanem eleganciát is kölcsönöz a környezetnek.
  • Külön figyelmet kell fordítanunk a kültéri világításra. A megfelelő fényforrásokkal igazán meghitté és hangulatossá tehetjük a teret. A Globero kínálatában, erre a célra, igazán különleges darabokat találsz.
Bahama Prémium Műrattan Kültéri LED Lámpa L
Bahama kültéri lámpa

A megfelelő kiegészítőkkel olyan atmoszférát teremthetünk, amely emlékezetes pillanatokat szerez mindannyiunknak.

Legyen teraszunk a tökéletes hely a kikapcsolódásra és a felejthetetlen pillanatok megélésére!

A Globero prémium kültéri bútorok és kiegészítők nem csupán a teraszt teszik az otthonunk különleges részévé, hanem életünk fontos pillanatait is gazdagabbá, meghittebbé varázsolják.

Az elegancia és kényelem találkozása teraszunkon egy olyan élményt teremt, amelyet a mindennapi életünk részévé kívánunk tenni.
Érdemes ezért, a tervezésnél, szem előtt tartani mindazt, amit ebben a blogban olvastál.

Kapcsolódó tartalmak