Uncategorized @hu

Összecsukható kempingszék – ezt bárhova magaddal viheted

Összecsukható kempingszékManapság már nem feltétlenül kell egy erdei túrának, egy tóparti szalonnasütésnek, vagy épp egy tengerparti napozásnak kényelmetlennek lennie, hiszen valljuk be, senki sem szeret a göcsörtös földön ücsörögni az erdőben, s az sem a legjobb, ha belemegy a homok a tengerparton az úszódresszünkbe.

Így nem meglepő, ha már az egyiptomi és minószi görög civilizációk is előszeretettel használták az összecsukható kempingszékeket, hiszen hordozhatóságuk, illetve praktikus összehajthatóságuknak köszönhetően szinte bárhova el lehetett őket vinni.

Napjainkban pedig már olyan sok típusú összecsukható kempingszék kapható már, hogy szinte alig lehet válogatni a jobbnál jobb kialakítású modellek közül. Természetesen egyaránt elérhetőek már alacsony, közepes, felső- és prémium kategóriás modellek is, melyekre eltérő tulajdonságok vonatkoznak.

Alacsony árkategóriás kempingszékek

Ezek általában acélcső szerkezettel rendelkeznek, többnyire műanyag üléssel és háttámlával, így ezeket a legtöbbször a kültéri és beltéri rendezvényeken, iskolákban vagy valamilyen közösségi eseményen szoktuk látni.

Közepes árfekvésű modellek

Ezek már egy kicsit nagyobbak, hogy megfelelő kényelmet tudjanak biztosítani, jobb a párnázottságuk és igen nagy változatosság figyelhető meg mind a stílusuk, s mind az anyaguk tekintetében. Ezeket inkább a vendéglátó egységek kültéri teraszain vagy például céges rendezvényeken használják.

Felsőkategóriás összecsukható kempingszékek

Ezeket a modelleket már felszerelik a tervezők valamilyen extra kényelmi funkcióval legyen az egy pohártartó, egy praktikus lábtartó vagy akár állítható dőlésszög, hogy könnyen egyedi igényekre lehessen őket szabni.

Fontos itt kiemelni, hogy ezeknek már többszörösen megerősített vázuk van, hogy jobban bírják a terhelést, illetve, hogy ne csak egy nyarat bírjanak ki, hanem több évig tudják nyújtani a szabadban a megfelelő kényelmet.

Prémium kategóriás kemping fotelek

Ahogy a nevükben is benne van, ezek már bizony nem egyszerű székek, hanem inkább fotelek, hiszen olyan magas minőségű kipárnázottsággal vannak felszerelve, hogy méltán érezhetjük magunkat egyiptomi uralkodónak bennük.

Gyakran kárpitozottak, így ezek már nem a hagyományos vékony párnákkal vannak felszerelve, hanem profi kárpitos munkák eredményei. Így ezeknek stílusa a barokktól a minimalistán át a letisztult eleganciáig szinte bármilyen lehet.

Magasság

Természetesen kaphatóak már egészen alacsony, inkább nyugágyakra emlékeztető kempingszékek, klasszikus méretű és magasságú, kifejezetten szék alakú modellek, s megnyújtott háttámlával és ülőfelülettel ellátott darabok is.

Használat

Az, hogy kinek melyik tetszik, vagy épp milyen stílus kell, azt főként az határozza meg, hogy mire szeretné használni.

Így a klasszikus kialakítású összecsukható kempingszékek kiváló társaid lehetnek az erdei túrák vagy táborozások során, mivel ezekben igen kényelmesen lehet például a tábortűz körül szalonnát sütni, vagy tájképeket festeni, ha épp ehhez van kedved.

Ha pedig nyaralás közben inkább a passzív kikapcsolódás híve vagy, akkor érdemes a félig vagy akár teljesen fekvő helyzetbe állítható modellek közül válogatnod, hogy igény szerint tudd állítani a támla vagy a hozzá tartozó napernyő és lábtartó dőlésszögét.

Kínálatunkban rengeteg féle minőségi összecsukható kempingszék és kemping fotel közül tudsz válogatni, melyeket időnként le is árazunk, így siess, s nézd meg itt kínálatunkat, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatainkról!

Kapcsolódó tartalmak