Elfogyott

SYNTIROL bio bútorápoló olaj színtelen

12 900 Ft

Elfogyott

Bio bútorápoló olaj
Matt és színtelen
Védelmet nyújt a kezeletlen, natúr fának
Ápol és impregnál
Franciaországban készül
Kültéri és beltéri bútorokhoz is ajánlott
A fa világos natur színű marad a kezelés után

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

SYNTIROL bio bútorápoló olaj színtelen

A kerti bútorok évről évre ugyanolyan jól fognak kinézni, mint az első napon! Ez az olaj nemcsak táplálja, ápolja és szépíti a fa felületét, hanem megvédi azt az időjárás káros hatásaitól és a beszürküléstől is! Megjegyzés: közvetlenül új, száraz fára kell felhordani, mielőtt az UV hatására beszürkülne. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk a Syntilor kerti bútorolaj alkalmazását a szezon elején.

A termék beltéri bútorokra is használható a foltok elkerülése érdekében.

A Syntilor olaj hatékony, emellett az egészség- és a környezetbarát:
–  95% -ban természetes, ásványi, biológiai forrású összetevőket tartalmaz, alacsony VOC (illékony szerves vegyületek) kibocsátással
– ökocímke tanúsítvánnyal rendelkezik
– az AFPRAL (Francia Allergia Megelőzési Egyesület) allergológusai ajánlják
– Franciaországban tervezték és gyártották

Mi a bioforrású gyanta ?
Nem káros az egészségre vagy a környezetre, és megújuló növényi nyersanyagok, például repce, szója vagy búza feldolgozásából származik.

Mielőtt az ápoló olajat a bútor teljes felületén alkalmazná, mindenképpen tesztelje egy kisebb felületen!

Használati útmutató:

Mielőtt az ápoló olajat a bútor teljes felületén alkalmazná, mindenképpen tesztelje egy kisebb felületen! Az olajat száraz időben, 12-24 C-fok között javasoljuk alkalmazni. Ne használja viaszolt, lakkozott, festett, intarziás felületeken!

  • Az olajat használat előtt rázzuk fel!
  • Kisebb felületen alkalmazva nedvesítsen be száraz, egy nem bolyhosodó rongyot, és körkörös mozdulatokkal simítsa a faanyagba. Hagyja száradni 2 órán át, majd törölje át.
  • Nagyobb felületen alkalmazva használjon ecsetet az olaj felviteléhez. Az ecsettel kövesse a fa erezetét. Várjon 30 percet, majd egy nem bolyhosodó ronggyal törölje át a felületet. A kezelés 6 óra múlva megismételhető, ekkor 2 órát várjon az áttörléssel. A teljes száradási idő 24 óra. A 24 óra eltelte után a felület újra használható.