STARWAX Teak és egzotikus fa felújító

6 490 Ft

Raktáron

Teak és egzotikus fa felújító

Visszaállíthatja a megszürkült, megfakult fa eredeti színét
Kifejezetten trópusi fákhoz
30 perc száradási idő
Egyszerű használat
Tartós eredmény

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

STARWAX Teak és egzotikus fa felújító

Egyes trópusi fák természetes arany színe a napsütés és az időjárás hatására idővel sötétebb árnyalatúvá válnak. Ezt a patinás megjelenést sokan kedvelik, de speciális ápolószerekkel lehetséges visszanyerni a fa eredeti színét és árnyalatait. A Starwax Teak és egzotikus fa felújító visszaadja ezt eredeti színt a fának.

FONTOS: Használat után azonnal tisztítsa meg a rongyokat és a szerszámokat! (A termék gyúlékony, amely a nem megtisztított rongyokkal veszélyes lehet).

Az optimális eredmény érdekében egészséges és teljesen száraz faanyagon alkalmazzuk!

Használati útmutató:

Mielőtt az ápoló olajat a bútor teljes felületén alkalmazná, mindenképpen tesztelje egy kisebb felületen! Az olajat száraz időben, 12-24 C-fok között javasoljuk alkalmazni. Ne használja viaszolt, lakkozott, festett, intarziás felületeken!

  • Az olajat használat előtt rázzuk fel!
  • Kisebb felületen alkalmazva nedvesítsen be száraz, egy nem bolyhosodó rongyot, és körkörös mozdulatokkal simítsa a faanyagba. Hagyja száradni 2 órán át, majd törölje át.
  • Nagyobb felületen alkalmazva használjon ecsetet az olaj felviteléhez. Az ecsettel kövesse a fa erezetét. Várjon 10-15 percet, majd egy nem bolyhosodó ronggyal törölje át a felületet. A kezelés 6 óra múlva megismételhető, ekkor 2 órát várjon az áttörléssel. A teljes száradási idő 24 óra. A 24 óra eltelte után a felület újra használható.