Műnövényes falburkolat fehér virággal

42 900 Ft

Raktáron

Műnövényes falburkolat fehér virággal

A műnövények között felfedezhetjük a természetben jól ismert örökzöldeket: borostyán, tuja, buxus. Ha nincs mód valódi zöld növények telepítésére, válasszuk azt a műnövényekkel készült változatot.

Szállítási költség: 4 500 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Műnövényes falburkolat fehér virággal

A műnövény falburkolat teljes egészében műanyagból készül, ezért nem igényel gondozást, sem öntözést. Térbeli hatású, távolról megtévesztésig hasonlít az élő növényfalakra, valódi növényeket utánzó levelei és virágai mindig ugyanúgy fognak kinézni! A hálós rácsra rögzített műnövények tulajdonképpen egy falpanelként is felrögzíthető, melyek önállóan és egymással összekapcsolva is felhelyezhetőek a falra. Könnyen telepíthető, két irányban is vágható.

A műnövények és művirágok falra szerelésével természetes hatású kültéri és beltéri dekorációt kaphatunk. Az élénk zöld színű, ámde műanyagból készülő növények komfortosabbá tehetik az otthont és a munkahelyet egyaránt, valamint a magánlakás erkélyét és a vendéglátóegységek teraszát is! A zöld növények látványa nyugtató hatású, ezért egyre többen választják a faldekorációként!

 A műanyag alapanyagnak köszönhetően könnyen tisztítható, teljesen vízálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.

 

Mérete: 100 x 100 cm

https://globero.hu/halado-szint-mar-megvan-a-kerti-butorunk-de-milyen-kiegeszitokre-lesz-szuksegunk/

Cikkszám: MZ190003A Kategóriák: , ,