Giardinoche DIÓFA Prémium Kültéri Ülőgarnitúra

Kérje ajánlatunkat!

Diófa prémium kültéri ülőgarnitúra, 4 részes kerti bútor RENDELÉSRE (4-6 hét) – egyedi asztal is rendelhető hozzá

A kínálatunkban található diófa bútorok a klasszikusan kifinomult minőség jegyében egyedileg kézzel készültek. A fa tartóssága garantálja, hogy hosszú időre kiszolgálja igényeidet. A designnak köszönhetően örök darabok, letisztult stílusuk bármilyen kertbe, lakótérbe jól illeszkedik.

A termék MAGYAR gyártás, mind felhasznált anyagokat, tervezést és kivitelezést illetően.

ArtMoon Termék

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Diófa kerti bútor, prémium kültéri ülőgarnitúra

A diófa bútorok szépségének titka

Ez a fafajta nagy értéket képvisel. Mind a termése, mind pedig a kivágott fa, amelyet bútorgyártáshoz és belsőépítészetben is felhasználnak. Talán sokan nem gondolják róla, de azt tartják, hogy a dió rajzolata, erezete a legváltozatosabb mind közül. Alapvetően csíkos-tarka szürkés színe van, de gőzölés vagy olajozás hatására sötétbarna árnyalatúvá válik, ami igencsak dekoratív megjelenést nyújt a fának. A felületét pácolva különleges hatást érhetünk el vele, mégis a dió olajozva a legszebb.

A diófa felhasználási területei

Egy kis érdekesség az eredetével kapcsolatban: a fafajta Ázsiából származik, és a Juglandaceae nevű családba tartozik. Ez az a fa, amely szinte minden kertben megtalálható nálunk. Sokszor hallani a diófával kapcsolatban, hogy azt az unokáinak ülteti az ember, hiszen egy lassan növő fajtáról beszélünk. Igaz, hogy lassan fejlődik, de cserébe tetemes törzsvastagságot ér el az évek alatt.

Számos előnye van: kemény, szilárd, szívós anyag, ugyanakkor rugalmas és kevéssé vetemedik. Jól forgácsolható, faragható, sőt főzéssel még hajlítható is. Kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, így nem csoda hogy a bútorgyártás mellett a belsőépítészetben is előszeretettel használják, valamint a művészi fafaragás és a fametszetek kedvelt alapanyaga.

A terméket párnaszínét és diófa anyagát illetően fedett teraszra, féltető alá ajánljuk. A termék olyan kezelést kapott, mely alkalmassá teszi kültéri használatra, azonban a felhasznált anyagok nem teszik lehetővé a törődésmentes egész évben történő szabadtéri használatot.

A Diófa prémium kültéri ülőgarnitúra tartozékaként ingyenesen biztosítunk hozzá méretazonos vízálló, UV álló és időjárásálló takaróponyvákat a hosszútávú használat érdekében.

méretek:

fotel: 78x80x62 cm

kanapé: 78x150x62 cm

További információk

További információk

Tömeg 110 kg
Kiemelt termékjellemzők

Összeszerelést nem igényel

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Giardinoche DIÓFA Prémium Kültéri Ülőgarnitúra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.