Elfogyott

Garda ALU TEAK Kerti Garnitúra 5 részes

1 099 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Alumínium kültéri ülőgarnitúra

A stabil por-szórt alumíniumváz rendkívül időtálló és valódi stílust ad a kültéri ülőgarnitúránknak. A kültéri ülőgarnitúra ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható. A kerti garnitúra FSC TEAK fa elemei szintén kültéri használatra lettek tervezve.

Ideális a házba, kertbe vagy a teraszra.

Modern alumínium kerti szett igazán kényelmes és stílusos kiegészítője lehet kertjének vagy akár teraszának.

A stílusos kültéri ülőgarnitúra 1db több férőhelyes kerti kanapéból, 2 db fotelből, 1db dohányzóasztalból és 1db kis asztalból áll.  A színek és anyagok stílusos összhangja még inkább kiemelik a kerti ülőgarnitúra modern és kényelmes kisugárzását.

A váz antracit, por-szórt alumíniumból készült, a garnitúra minden elemének karfái FSC minősítésű valódi TEAK fából készült.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Garda ALUMÍNIUM TEAK Kerti Garnitúra

Az ALUMÍNIUM kerti garnitúra TEAK fával borított oldalai nyithatók és asztalkaként, újság, mobil telefon tartó funkciót láthatnak el…

A váz antracit, por-szórt alumíniumból készült, a garnitúra minden elemének karfája és az asztallap FSC minősítésű valódi TEAK fából készült. Kényelmesen párnázott üléspárnák és háttámla párnák biztosítják a megfelelő komfortot. A párnákhoz tartozó poliészter huzatok lehúzhatóak és könnyen tisztíthatóak. A TEAK fa a legkeményebb és egyben legtartósabb időjárásálló fa, melyből kültéri bútorokat szoktak készíteni, így ez a szett az alumínium vázzal kombinálva, hosszú ideig kertjének meghatározó stílusú bútora lesz.

Mértek:

Kanapé:220×81,5×61 cm

Fotel:84×81,5×61 cm

Dohányzóasztal:110x75x41 cm

kisasztal:50x60x41 cm

https://globero.hu/mire-figyeljunk-kulteri-butor-valasztasakor-1-resz/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Könnyen tisztítható, Összeszerelést nem igényel, UV álló

Cikkszám: Bocage Kategóriák: ,