Előző termék
Antalya Nyugágy párnával és napernyővel Antalya Nyugágy párnával és napernyővel Original price was: 79 900 Ft.Current price is: 59 500 Ft.
Következő termék
ripoli kültéri hintaágy 2 személyes Tripoli kültéri hintaágy 2 személyes Original price was: 114 900 Ft.Current price is: 89 900 Ft.

Mauritius ALU Kültéri Étkezőszék Rattan bevonattal

129 000 Ft

Raktáron

LIVE Shopping

Nézze meg otthona kényelméből!

Foglaljon időpontot Live shopping oldalunkon és tekintse meg a terméket videóhívásban!

Prémium kültéri étkezőszék

Könnyű alumínium porszórt váz. A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern szürke prémium minőségű fonott időjárásálló műrattan felületek kerültek elhelyezésre, mely az alumínium felületekkel összhatásban stílust sugároz. Szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Szállítási költség: 12000 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kerti étkezőszék

Használt anyagok:

HDPE műrattan, magas minőségű termoplasztikus anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig) tömegében festett anyag.

UV álló anyag – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

Az anyagot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad. 3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

Mérete:Szék:63x63x76 cm

Afrika Prémium Kültéri Étkező garnitúra 7 részes

További információk

További információk

Anyag

műanyag, porszórt fém

Méretek

60×47,5×81 cm

Cikkszám: C288 Kategóriák: ,