Vissza
Kezdőlap / Termékek / Kültéri Alumínium Prémium ülőgarnitúra – Tunis – 6 részes Luxus kerti bútor

Kültéri Alumínium Prémium ülőgarnitúra – Tunis – 6 részes Luxus kerti bútor

990 000 Ft 799 000 Ft

Prémium kültéri ülőgarnitúra szett- 6 részes, 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz, melynek karfáit és háttámláit szürke prémium minőségű fonott időjárásálló  textilanyag borít, melyet  puha, formatartó memória habbal töltöttek fel a még  kényelmesebb használat érdekében. Világos szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

A garnitúra 3 darab, különböző  méretű dohányzóasztalt tartalmaz, melyet tetszés szerint, különböző variációkban lehet elhelyezni.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Készleten

Leírás

Leírás

Prémium kültéri ülőgarnitúra szett- 6 részes, 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz, melynek karfáit és háttámláit szürke prémium minőségű fonott időjárásálló  textilanyag borít, melyet puha, formatartó memória habbal töltöttek fel a még  kényelmesebb használat érdekében. Világos szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Használt anyagok:

Magas minőségű textilanyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig) tömegében festett anyag.

UV álló anyag – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

Az anyagot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad. 3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

A termékek nem csak kerti használatra készültek, hanem vendéglátóipari, szállodai felhasználásra, igénybevételre lettek tervezve.

Méretek:

Fotelek:81.5x88x75 cm

2 személyes kanapé:81,5x190x75 cm

Dohányzóasztal(L):100×28,5 cm

Dohányzóasztal(M):60×37,5 cm

Dohányzóasztal(S):40×47 cm