Prémium Kültéri Ülőgarnitúra Kamerun 6 részes

1 299 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Prémium Kültéri Ülőgarnitúra 5 részes luxus kerti bútor 3 év garanciával kerti garnitúra

Míg az ülőgarnitúra szerkezete alumíniumból, borítása műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készült. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.

Modern stílusával igazi dísze lesz bármilyen kertnek. A garnitúra 2 darab, különböző  méretű dohányzóasztalt és egy oldalasztalkát tartalmaz, melyet tetszés szerint, különböző variációkban lehet elhelyezni.

 

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium rattan alumínium kerti garnitúra

Használt műrattan anyagok:

HDPE műrattan, magas minőségű termoplasztikus anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig), tömegében festett anyag.

UV álló – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

A használt bevonatot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A kültéri bútor párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely kényelmes ölőfelületet biztosít használójának. Az anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Méretek:

Fotelek:80x80x85,5 cm

2-személyes kanapé:177,5×81,5×85,5cm

Dohányzóasztal(S):40×47 cm

Dohányzóasztal(M):60×37,5 cm

Oldalasztalka: 40x40X54 cm

 

 

Cikkszám: A618B,A618A,T242/Fehér,T241/Fehér,T245 Kategóriák: ,