Következő termék
Grado kültéri pad összecsukható 2 személyes Grado kültéri pad összecsukható 2 személyes Original price was: 139 900 Ft.Current price is: 119 000 Ft.

Porto fa kerti fotel TEAK pihenő kerti szék

249 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

A Kényelmes kültéri fa szék TEAK fából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak.

Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít.

Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették.

A szék ülőfelületén és háttámláján elegáns, modern kötélfonat került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz.

AZ ÁR EGY DB SZÉKRE ÉRTENDŐ!

Teak fa bútor Méretek:86,5×52,5×88 cm

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kerti fotel Méretek:86,5×52,5×88 cm

A bútorok rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében. A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat.

Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A kültéri fa szék felületeit enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra. Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/színezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

https://globero.hu/igy-apold-hatekonyan-a-kulteri-butorokat/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Könnyen tisztítható, Összeszerelést nem igényel

Cikkszám: 902011-001 Kategóriák: , ,