Paganella- Gázüzemű Gomba Hősugárzó – Inox-Összecsukható

119 900 Ft

Raktáron

Egyszerű és letisztult formavilág jellemzi, hagyományos formai megoldásokkal, rozsdamentes acél és alumínium felhasználásával. A Paganella álló hősugárzó időjárásálló kivitelének köszönhetően hatékonyan ellenáll az időjárási viszontagságoknak.  A hősugárzó maximális teljesítménye 13kW. Magas teljesítményének köszönhetően szabadtéri területeken is kiválóan használható. Besugárzási területe körülbelül 20-25 m2. A Paganella álló hősugárzó kivitelezésénél a gyártó kifejezetten nagy gondot fordította a biztonságra és az egyszerű kezelhetőségre. Ennek megfelelően a készülék piezo gyújtással van felszerelve és alapvető tartozéka a borulás érzékelő is. Tárolását könnyíti, hogy a hősugárzó összecsukható. A készülék tömege 15 kg, így a felhasználási helye könnyedén változtatható.

Szállítási költség: 4 500 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Hagyományos forma. Anyaga rozsdamentes acél és alumínium. időjárásálló kivitel. Borulásgátlóval  ellátva, összecsukható.

Biztonságos és egyszerűen  piezo gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Szabadtéri területek, félig nyitott teraszok illetve legalább 30%-ban nyitott vagy szabadon hagyott falfelületű helységek temperálására, környezeti hőmérsékletének komfortos szinten tartására alkalmas. Megközelítőleg 20-25 m2 felületű teraszt képes besugározni.

Maximális teljesítmény: 13kW.

Méret: 76 x 76 x 225 cm

A nyomásszabályzót (reduktort)  a csomag  tartalmazza.

További információk

További információk

Tömeg 18 kg
Méretek 45 × 45 × 80 cm
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paganella- Gázüzemű Gomba Hősugárzó – Inox-Összecsukható” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Cikkszám: H1107E Kategóriák: ,