Előző termék
Róma forgatható napernyő LED fénnyel,szürke Original price was: 119 000 Ft.Current price is: 99 000 Ft.
-13%

Marrakesh Fa Kültéri Étkező Garnitúra 7 részes

Original price was: 799 900 Ft.Current price is: 699 000 Ft.

Raktáron

Ingyenes szállítás

Fa Kültéri étkező garnitúra- 7 részes kerti bútor

Az asztal és a székek is TEAK fából készültek, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették. A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern kötélfonat került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kültéri étkező garnitúra- 7 részes kerti bútor

A bútorok rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében. A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat. Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A fa felületeket enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra.  Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/szinezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

Méretek:

Asztal: 150x90x76 cm

székek:65x66x86 cm

https://globero.hu/tomorfa-a-kertben/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Részben összeszerelést igényel