Kültéri ülőgarnitúra Puerto Rico Prémium 3 részes GRAY

1 099 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Prémium alumínium kültéri ülőgarnitúra szürke színben, 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz, párnái vízlepergető és  könnyen tisztítható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak. Valódi prémium minőségű kültéri ülőgarnitúra magas minőségű termoplasztikus anyagok felhasználásával.

A 3 részes Puerto Rico kültéri ülőgarnitúra szinte minden igényt kielégít, az anyaghasználat és a komfortérzet tekintetében. Porszórt alumínium váza könnyű, mégis kivételesen nagy stabilitást biztosít, ami igaz prémium minőségű.

A kültéri ülőgarnitúra elemei külön-külön is használhatók, de sarokülőgarnitúraként is összeállíthatók. A garnitúra háttámlája ülő és fekvő állapotba is helyezhető. A termékre 3 év garancia vonatkozik.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kültéri ülőgarnitúra szürke színben 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz, párnái vízlepergető és könnyen tisztítható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

A szett háttámlája ülő és fekvő állásba is állítható. Az elemek önállóan és sarokgarnitúraként is összeállíthatók.

Használt műrattan anyagok:

HDPE műrattan, magas minőségű termoplasztikus anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig), tömegében festett anyag.

UV álló – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva A használt bevonatot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad.

3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

1 db kanapé 197x100x43cm

1 db kanapé 197x100x43cm

1 db dohányzóasztal 140x69x66cm

https://globero.hu/premium-kerti-butorok-a-valodi-luxus-kedveloinek/