-13%Elfogyott

Dubai Alumínium Kültéri ülőgarnitúra 4 részes

699 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Alumínium kültéri ülőgarnitúra, Olefin szövettel

A Dubai kárpitozott luxus kerti ülőgarnitúránk vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást.

A karfás fotelek, kanapé oldalán és háttámlája textilén és gumi polymer anyaggal bevont Olefin szövetek kerültek, melyek UV álló és vízlepergető anyagból készültek. A nagyméretű puha olefin levehető huzatú ülőpárnák páratlan kényelmet sugallnak.

Az kültéri ülőgarnitúra 4 részből áll, 1db 4 személyes kanapéból2db fotelből, 1 db dohányzóasztalból.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Alumínium kerti ülőgarnitúra, Olefin szövettel

Az olefin időjárásálló, anyagában festett szintetikus szálból készült kültéri textil anyag, mely színtartó, nagy kopásállósággal és szakítószilárdsággal bír. Könnyű, rugalmas, kényelmes, nem foltosodik. Nagyon alacsony a nedvszívó képessége, így gyorsan szárad.

A Dubai kárpitozott luxus kerti bútor, ülőgarnitúra  vázszerkezete alumínium, amely garantálja a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást.

A vázszerkezet felületkezelése a legmodernebb porszórásos technikával történt, tökéletes a bútor megjelenése. A Dubai garnitúra szín összeállítása harmonikus, a gunmetal vázszerkezet és a szürke párnahuzat kellemes érzést biztosít.

A párnák huzata kiváló minőségű kültéri olefin bútorszövetből készült, teljesen időjárásálló, a szövet lepergeti a vizet, és maga az anyag száraz marad.

A megjelenésükben modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket, megfelelnek a legmagasabb igényeknek is.

A bútorok a design mellett tökéletesen időtállóak, a szövet kitűnő mérettartóssága és rugalmassága hosszú időn keresztül biztosítja az exkluzív megjelenést és a kényelmes használatot.

A párnákban lévő szivacs lélegző, vízáteresztő, gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik.

Méretek:

Asztal:120x70x40 cm

Kanapé:237x70x68 cm Teherbírása 320 kg

Fotel:91x70x68 cm

https://globero.hu/termek/panama-kulteri-aluminium-ulogarnitura-4-reszes-gunmetal-kerti-butor/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Esőztethető, Könnyen tisztítható, Részben összeszerelést igényel

Cikkszám: 25914,25915,25916 Kategóriák: , ,