Előző termék
CASA LUXUS Függőfotel M Méret CASA LUXUS Függőfotel M Méret Original price was: 179 000 Ft.Current price is: 149 000 Ft.
Rendelésre

Narie Prémium Kültéri Fotel

1 349 000 Ft

Rendelésre

Ingyenes szállítás

Narie Prémium Kültéri Fotel, kerti ülőgarnitúra része

Két színváltozat áll rendelkezésre, így a legigényesebb elvárásoknak is megfelel, hisz szinte bármilyen környezetben megállja a helyét.

A „Narie black” fotel rozsdamentes acélból készült, amelyet fekete hőkezelt festékkel vonnak be.

A „Narie Corten” fotel egyedi színét természetes patinájának köszönheti, amely vékony réteget képez a darab teljes szerkezetén. Ez a természetes réteg jelentősen lelassítja a korróziós folyamatokat, ami azt jelenti, hogy a fotel hosszú évekig tökéletes pompájában lesz a használható.

A fotel párnái kiváló minőségű vízálló anyaggal van bevonva. Nem változtatja meg a színét, nem fakul ki, és nem veszíti el tulajdonságait az UV sugárzás hatására.

A termék két színben kapható: Fekete vagy Rozsda színben.

Szállítási idő max. 2-3 hét, amennyiben külső raktári készletről elérhető, akkor 1 hétre csökkenthető a szállítás.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Narie Prémium Kültéri Fotel

A fotel kiegészítheti a kanapét, és együtt egy komplett szabadidős bútort alkothatnak. A tökéletes ergonómiával kialakított megfelelő formájú kartámasz további kényelmet biztosít.

Ez a bútor a kiváló minőségű egzotikus fa és a rozsdamentes vagy Corten acél kombinációja, melynek köszönhetően tökéletesen ellenáll az időjárási hatásoknak.

A fotel tökéletesen harmonizál környezetével, egyedi megjelenést biztosít minden teraszon és kertben. A fotel hátulját képező acél merevítők egyben dekoratív funkciót is betöltenek.

Méretek:107x70x61 cm

Súly:57 Kg

Szín: fekete vagy rozsda

Kárpit színe: bézs vagy jég

Cikkszám: NAIRE fotel Kategóriák: , ,