Előző termék
Grill Fűszer Mediterrán Zöldség SunCity Mediterrán Zöldség Fűszerkeverék 280 g Original price was: 1 790 Ft.Current price is: 1 390 Ft.
-8%Rendelésre

Fa Narie Prémium Kültéri Konyha

Original price was: 3 249 000 Ft.Current price is: 2 990 000 Ft.

Rendelésre

Ingyenes szállítás

Narie Prémium Kültéri Konyha

A fa melegének és az acél alapanyagának harmonikus kombinációja.

A KÜLTÉRI konyha kétféle acél felhasználásának köszönhetően két változatban érhető el.

A „Narie Corten” KONYHA Corten típusú acélból készült, egyedi „rozsdás” színnel. Az egyedi szín egy természetes patina, amely a légköri viszonyok hatására alakul ki, és természetes réteget képez a felületek korrózió elleni védelmére.

A „Narie black” KONYHA feketére bevont rozsdamentes acélból készült, és tökéletesen illeszkedik a környezetéhez és a felhasznált fa felületekhez is.

Nem változtatja meg a színét, nem fakul ki, és nem veszíti el tulajdonságait az UV sugárzás hatására.

A termék két színben kapható: Fekete vagy Rozsda színben.

Szállítási idő 2-3 hét, ha külső raktári készletről elérhető, akkor 1 héten belül tudjuk szállítani.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Narie Prémium Kültéri Konyha, kerti konyha

A fa melegének és az acél alapanyagának harmonikus kombinációja.

Fa

A konyha minden házban különleges hely – ízekkel és illatokkal teli hely, ahol magunknak, szeretteinknek és vendégeinknek készítünk ételeket. Úgy döntöttünk, hogy még melegebbé tesszük ezt a helyet egzotikus fa felhasználásával asztallapok és külső konyhaház kialakításához. Ez a fa díszíti a bútorokat természetes erezetekkel. Sőt, az időjárási hatások szembeni fokozott ellenállásnak köszönhetően biztosítja az egész szerkezet tartósságát és stabilitását.

Nem ok nélkül a tengerjáró jachtok gyártása során megalkuvás nélkül jó minőségű válogatott fát használnak. Az egzotikus fa a legnehezebb körülmények között és nagy terhelés mellett is megőrzi tulajdonságait. Ezen kívül olajjal tartósítottuk, ami nem csak a tartósságát növeli, hanem kiemeli a szemcsézettségét és rendkívüli megjelenést kölcsönöz.

Acél

Különösen a konyhai munkaterület felső részei vannak kitéve rendkívül magas hőmérsékletnek. Ezért ezek gyártásánál tartós és hőálló rozsdamentes acélt használtunk. Lehetőség van a teljes felület kihasználására az ízletes, tökéletes ételek elkészítéséhez. A nyers acél teljes összhangban van a fa melegével. Együtt egy igazán harmonikus kompozíciót alkotnak.

A konyha szett tartalmazza a beépített víz, szennyvízelvezetést és az árambekötést, valamint megrendelés esetén a képeken látható dekorációra szolgáló méretre vágott hasáb faanyagokat is szállítjuk a termékkel együtt.

Méretek:160x74x120 cm

Súly: 210 Kg

Szín: Fekete vagy rozsda

Cikkszám: NAIRE Konyha Kategória: