Következő termék
Madeira Fa Kerti Garnitúra Madeira Fa Kerti Garnitúra 5 részes Szürke Original price was: 849 000 Ft.Current price is: 749 000 Ft.

Madeira Fa Kerti Ülőgarnitúra 5 részes V szürke

849 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Fa Kerti Ülőgarnitúra világos szürke kerti bútor

Modern stílusú kényelmes kültéri  ülőgarnitúránk remek lehetőséget kínál egy kis kikapcsolódásra. A praktikus, több elemből álló kerti szettünk rendkívül sokoldalúan felhasználható, modern és egyben elegáns megjelenésének köszönhetően igazán remek kiegészítője lehet otthonának vagy egyéb kültéri környezetének.

A gyönyörű kerti ülőgarnitúra kiváló minőségű, az időjárási viszontagságoknak ellenálló  Trópusi akácfából készült. Az ülőelemek mint önmagukban vagy összetolva használhatók.

A kiváló alapanyag felhasználásnak köszönhetően a kerti szett rendkívül stabil, megjelenésében modern és trendi. A párnák rendkívül kényelmesek és kiváló minőségű, levehető huzatokkal rendelkeznek.

A szett tartalmaz 1 db 3-személyes kanapét, 2 db fotelt, 1 db dohányzóasztalt és 1 db oldalasztalkát.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Madeira Fa Kerti Ülőgarnitúra 5 részes Világos szürke kerti bútor, kültéri ülőgarnitúra 3 év garanciával

Az asztal és kerti ülőgarnitúra is trópusi akácfából készültek, mely fontos tulajdonsága az időjárás hatásaival, kártevőkkel szembeni ellenálló képesség. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú  natúr színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, időjárással szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására használják leginkább.

A kerti bútor párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely kényelmes ölőfelületet biztosít használójának. Az anyagok ellenállnak az  egyéb időjárási hatásoknak.

Méretek

3-személyes kanapé:szél.:205,5 x mély.94,5 x mag. 77,5 cm

Fotel: szél. 105 x mély. 94,5 x mag. 77,5 cm

Dohányzóasztal: 97 x 97 x 31,5 cm

Oldalasztalka: 31 x 40 x 50 cm

https://globero.hu/kerti-ulogarnitura-a-kenyelem-jegyeben/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Könnyen tisztítható, Moduláris, Összeszerelést igényel

Cikkszám: HUC39047,HUC37581,HUC39048,HUC37582 Kategóriák: , ,