Elfogyott

Barna textilbőr kanapé design bútor

1 229 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Design bútor, prémium textilbőr kanapé

A markáns vonalvezetésű kanapé meghatározó dísze lehet egy modern enteriőrnek. A kényelmes kialakítású kanapét minőségi  textilbőrrel borították, lábai fából készültek.

Kényelmes helyet kínál Önnek, családjának, vendégeinek a pihenéshez, olvasáshoz, de tökéletes választás lehet irodák stílusos berendezéshez is. A puha ülőfelületnek, és háttámlának  köszönhetően optimális kényelmet garantál. Ráadásul a fa lábak  rendkívül stabillá teszik a kanapét, és kitűnő strapabíró képességet biztosítanak.

Textilbőr tapintása puha, érzete meleg, anyaga erős, nagyobb teherbírású, mint a természetes anyag. Megjelenésében a valódi bőrhöz, a velúrbőrhöz hasonlít, egy igazi bőrhatású anyag.

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás!

 

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Textilbőr kanapé

Anyag jellemzői

 • kellemes puha tapintás
  A mikroszálas vagy háromdimenziós gyártási technológiának köszönhetően a textilbőr felülete, azaz a felső rétege egy puha, kellemes tapintású, kellemes érzetű anyag. Látványra és érzetre is szép.
 • nagy teherbírás
  A kanapék és a fotelek jellemzője, hogy ha egy-egy családtag megszereti, akkor állandóan használja is. A használat koptató hatásának a legtöbb textilbőr ragyogóan ellenáll, ezért az autóiparban az autókárpitozáshoz is sokan választják.
 • nagyon jó a bőr utánzó hatása
  A meleg érzet a tapintáskor, a finoman kagylózott felület az igazi bőrt juttatja eszünkbe. A textil bőr most tökéletes műbőr.
 • vízlepergető
  Vízlepergető hatásA gyártási technológia hozza magával, hogy a legtöbb bőrhatású textil méteráru vízlepergető hatású. Az anyag felső rétege nem engedi a folyadékot magába, a szövet felületén marad, nem szívódik be. A textilbőr méteráru így nem lesz foltos ha bármilyen folyadék éri (kávéfolt, italfolt).
 • könnyen tisztítható
  tisztítókendővel letörölhető a folt, nem jut be a szállak közé sem a folyadék, sem a piszok így ez könnyen eltávolítható, és az anyagon nem marad semmi nyom. Az alábbi foltok is könnyen ‘kiradírozhatóak’: ceruza, filctoll, szövegkiemelő.

Mérete: 258x99x70 cm

https://globero.hu/uj-design-butoraink-erkeztek/

Cikkszám: 107-17-064-BR Kategóriák: ,