Athena bézs színű Étkezőszék

129 900 Ft

Raktáron

Prémium Beltéri Étkezőszék-Elegancia találkozik a kényelemmel

Kényelem, stílus és minőség találkozása jellemzi ezt a prémium beltéri étkezőszéket, mely új szintet képvisel az otthoni étkezők berendezésében. A kifinomult és modern design egyesíti a funkcionalitást és a luxust, hogy minden étkezés valódi élménnyé váljon

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Athena bézs színű Étkezőszék

A szék alapját masszív fém lábak alkotják, melyek stabil tartást biztosítanak, miközben elegánsan emelik ki a szék megjelenését. A lábak minőségi felületkezeléssel lettek ellátva, hogy hosszú éveken át megőrizzék csillogó fényüket és ellenálljanak a mindennapos használat során felmerülő igénybevételeknek.

A szék ülőfelülete és háttámlája prémium minőségű bézs szövetből készült, mely nemcsak lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a széknek, hanem kivételesen puha tapintású. Az ergonomikusan kialakított magas háttámla maximális kényelmet biztosít, miközben a karfák pedig extra támaszt nyújtanak az ülőkomfort növelése érdekében.

Ez a prémium beltéri étkezőszék a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát képviseli, ideális választás minden olyan otthonba, ahol fontos az elegancia és a kényelem. Legyen részese a luxusnak és tegye emlékezetessé az étkezéseket ezzel a kiváló minőségű székkel!

szélesség: 60cm

mélység: 46cm

magasság: 86,5cm

ülőfelület magasság: 47cm

ülőfelület mélység: 42cm

Cikkszám: 721532 Kategóriák: ,