ArtMoon-Oliver Tömör Tölgyfa Étkezőasztal

370 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

ArtMoon Oliver Tömör Tölgyfa Étkezőasztal

A tölgyfa kerek asztal fa lábakkal egyszerű eleganciát és természetes melegséget sugároz. Masszív szerkezete és stabil fa lábai tökéletes alapot teremtenek bármilyen környezetben.

Egy tömör tölgyfa kerek asztal fa lábakkal magában hordozza a természetes szépséget és a funkcionalitást egyaránt. Az asztal masszív tölgyfából készült, mely időtálló és ellenálló, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A fa lábak stabilitást és erőt kölcsönöznek az asztalnak, miközben a kerek forma barátságos és közösségi légkört teremt, ideális a családi vagy baráti összejövetelekhez. Ez az asztal egyaránt szép és praktikus, kiváló választás minden otthonba vagy étterembe, ahol a minőség és az esztétika fontos szerepet játszik.

Méret:

Egyedi méretekben is gyártható.
A képen szereplő asztal átmérője: 105  cm

Az asztallap vastagsága: 1,5 cm

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

ArtMoon Oliver Tömör Tölgyfa Étkezőasztal

A tömör tölgyfa kerek asztal fa lábakkal kifinomult és időtálló bútordarab, mely magában hordozza a természetes anyag szépségét és az ügyes kézműves munka minőségét. A tölgyfa szerkezete nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós és ellenálló is, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A masszív fa lábak nemcsak stabilitást és erőt kölcsönöznek az asztalnak, hanem egyedi jellegüket is kiemelik, amelyek a természet szépségét és gazdagságát hozzák a térbe. Ez az asztal tökéletes választás minden olyan otthonba vagy étterembe, ahol a stílus, a minőség és a funkcionalitás egyaránt fontos szerepet játszik.

 

Egyedi méretekben is gyártható.
A képen szereplő asztal átmérője: 105 cm

Az asztallap vastagsága: 1,5 cm

Cikkszám: AM-40-Oliver 105 Kategóriák: , , ,