ArtMoon-Matteo Amerikai Diófa Tárgyalóasztal bézs székekkel

3 539 200 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

ArtMoon Amerikai Dió Tárgyalóasztal

Az amerikai tömör diófa tárgyalóasztal és a hozzá passzoló prémium székek fém lábakkal és bézs színű szövet ülőfelülettel egyszerre képviselik a kifinomult eleganciát és a kényelmet. Az asztal diófából készült tiszta vonalai és természetes szépsége egyedi atmoszférát teremt. A prémium székek bézs színű szövete kényelmes és meghitt érzést áraszt, miközben stílusosan illeszkedik az asztalhoz. Ezek a bútorok nem csupán esztétikailag vonzók, hanem a minőségi anyagok és a gondos kivitelezés révén tartósságot és funkcionalitást garantálnak a mindennapi használat során. Ez a kombináció tökéletes választás minden olyan terület számára, ahol fontos a stílus és a komfort összhangja, legyen az irodai vagy otthoni környezet.

A szék alapját masszív fém lábak alkotják, melyek stabil tartást biztosítanak, miközben elegánsan emelik ki a szék megjelenését. A lábak minőségi felületkezeléssel lettek ellátva, hogy hosszú éveken át megőrizzék csillogó fényüket és ellenálljanak a mindennapos használat során felmerülő igénybevételeknek.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

ArtMoon Amerikai Dió Tárgyalóasztal Bézs színű székekkel

Az amerikai diófa exkluzív megjelenése és a fa lábak eleganciája összefonódik ebben az ívelt tárgyalóasztalban, melynek tervezése és kivitelezése egyaránt a legmagasabb minőséget képviseli. Az asztallap ívelt vonalai lendületet és dinamizmust adnak a térnek, míg a finoman megmunkált fa lábak mesteri kézműves munkát tükröznek. Ez a tárgyalóasztal nem csupán egy funkcionális bútordarab, hanem egy igazi műalkotás, mely kiemeli és fokozza a környezet eleganciáját és stílusát, legyen szó irodai vagy otthoni környezetről.

A szék ülőfelülete és háttámlája prémium minőségű bézs szövetből készült, mely nemcsak lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a széknek, hanem kivételesen puha tapintású. Az ergonomikusan kialakított magas háttámla maximális kényelmet biztosít, miközben a karfák pedig extra támaszt nyújtanak az ülőkomfort növelése érdekében.

Ez a prémium beltéri étkezőszék a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát képviseli, ideális választás minden olyan otthonba, ahol fontos az elegancia és a kényelem. Legyen részese a luxusnak és tegye emlékezetessé az étkezéseket ezzel a kiváló minőségű székkel!

 

Asztal mérete: 232 x 107,5 x 74 cm

szék mérete:

mélység: 46cm

magasság: 86,5cm

ülőfelület magasság: 47cm

ülőfelület mélység: 42cm

 

 

Cikkszám: AM-TA-DAM,721532 Kategóriák: ,