Bermuda alumínium bővíthető kültéri étkezőasztal – kerti bútor

349 000 Ft

Készleten

Kiváló minőségű bővíthető, alumínium kerti, kültéri étkezőasztal antracit színben

Az asztallap 6mm-es kerámia lapok összeillesztésével került kialakításra, rendkívül karcálló, időtálló kivitel

A “BERMUDA” automata rendszernek köszönhetően az asztal középső része pillanatok alatt eltűnik, majd újra felbukkan a társaság méretéhez igazodva.

Az asztalba rejtett szinkron asztalvasalat megkönnyíti a spontán nagyobb asztaltársaságok leültetését, az asztal lába pozícióban maradnak, csak az asztallap nyílik játszi könnyedséggel.

Az étkezőasztal ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható és környezetbarát.

Asztal mérete: 207/264 x 105 x 75 cm

Ennél a terméknél ingyenes a szállítás!!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kiváló minőségű kerti étkezőasztal antracit színben

Az asztallap 13db összeillesztet 6mm-es kerámia lapból készült, rendkívül karcálló felületet biztosítva a kerti bútornak. Felület nem szívja magába a vizes vagy zsíros folyadékokat, ezért könnyen tisztítható és higiénikus. A legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő anyagok felhasználásának köszönhetően, a kerti étkező szett hosszú ideig tartós marad.

Bővítése könnyen megoldható, egy mozdulattal nyitható-zárható a “BERMUDA” rendszernek köszönhetően.

A stabil por-szórt alumíniumváz rendkívül időtálló és valódi stílust ad a bútornak. Az étkezőasztal ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható és környezetbarát. A bútorok az év egészében és bármilyen időben a szabadban hagyhatóak anélkül, hogy károsodnának. Ideális a házba, kertbe vagy a teraszra.

Téli időszakban javasoljuk takaróponyva használatát.

Asztal mérete – bővíthető hossz:207/264cm  szélesség:105cm magasság:75 cm