Előző termék
SunCity Magyaros malac Fűszerkeverék 280 g Original price was: 1 790 Ft.Current price is: 1 390 Ft.
Következő termék
Grill Fűszer Mediterrán Zöldség SunCity Mediterrán Zöldség Fűszerkeverék 280 g Original price was: 1 790 Ft.Current price is: 1 390 Ft.
Elfogyott

SunCity SALT & PEPPER RUB Fűszerkeverék 280 g

2 990 Ft

Elfogyott

SunCity SALT & PEPPER RUB Fűszerkeverék

Fundamentális BBQ fűszer, mert a kevesebb, néha több. Ez a rub spanyol tengeri só és vietnámi bors keveréke, tökéletessége pedig az egyszerűségében rejlik.

Igen, egyszerű fűszerekkel is lehet tökéletes végeredményt elérni! Teszteld a következő bbq-zás alkalmával!

Kiszerelés:

Szóródobozban 280 g

Szállítási költség: 2 500 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

SunCity SALT & PEPPER RUB Fűszerkeverék

Az ikonikus Salt&Pepper duót valószínűleg nem nagyon kell bemutatni, hiszen mindennek az alapja, a fűszerezés alfája és omegája.  Sok esetben nincs is szükség másra, hiszen a só és a bors remekül kiemeli a húsok karakterét, nincs semmi más,, ami elnyomná a valódi ízeket. Ez az ősi erő és hagyománytisztelet hívta életre a Salt&Pepper bbq rubot is, ami a két alapfűszer legkiválóbb képviselőit, a spanyol tengeri sót és a vietnámi borsot foglalja magában.

Csirkének még nem volt ilyen intenzív íze sose, mint ezzel a fűszerkeverékkel! Próbáld ki, aztán raktározz be egy nagyobb mennyiséget a Salt&Pepper rub-ból, mert bizony rá fogsz kapni!

 

 

Cikkszám: 144 Kategória: