Aida Sarokkanapé

2 219 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Aida Sarokkanapé

A kanapé azoknak ajánlott, akik elegáns, fényűző és tartós bútort keresnek.

Elegancia és funkcionalitás találkozik ebben a prémium szürke szövet sarokkanapéban, melynek lábai fémekből készültek. A letisztult megjelenés és a modern vonalvezetés tökéletes összhangban van, hogy otthonába egyedülálló stílust és kényelmet vigyen. Ez a kanapé tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kombinálni a dizájnt és a tartósságot egy bútordarabban.

A dohányzóasztal és a konzolasztal, nem a szett része, az oldalunkon külön megvásárolható!

 

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Ez a kanapé roppant kényelmes, ezért garantált a kellemes kikapcsolódás benne. Dőlj hátra rajta és vegyél a kezedbe egy izgalmas könyvet vagy nézz egy jó filmet és élvezd a szabadidődet! Ez a modell mindenkit elbűvöl elegáns megjelenésével és bájos formavilágával, ezért remek választás.

Ez a prémium szürke szövet sarokkanapé, melynek lábai fémből készültek, olyan központi elem lesz a nappalijában, mely a vendégeit is lenyűgözi. A szürke szín általánosan elfogadott letisztultságot és eleganciát sugároz, míg a fém lábak modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek neki.

Ez a kanapé nem csupán esztétikailag lenyűgöző, hanem rendkívül kényelmes is. A minőségi szövet anyag puha tapintást biztosít, míg az ergonomikus kialakítás és a bőséges ülőfelület tökéletes kényelmet nyújt a mindennapi használat során. A fém lábak pedig nem csupán díszítőelemek, hanem szilárd alapot is biztosítanak a kanapénak, ami hosszú éveken át megbízható társává teszi otthonában.

 

Legyen szó családi összejövetelekről vagy baráti találkozókról, ez a sarokkanapé kiváló helyszínt biztosít minden alkalmi eseményhez. Összességében ez a prémium szürke szövet sarokkanapé a funkcionalitás, stílus és kényelem tökéletes összhangját kínálja, és garantáltan kiemeli otthona belső terekének szépségét és kényelmét.

Méretek:
Cikkszám: 289-21-019-3P-OT-BER108 Kategóriák: ,