Elfogyott

Kézzel készített patchwork bőrszőnyeg türkiz / arany

155 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Kézzel készített patchwork bőrszőnyeg

A Finish 100 türkiz / arany szőnyeg egy nagyon különleges modell. A lapos bolyhos felület kézzel készül számos apró, négyzet alakú bőrdarabból, így minden szőnyeg egyedi a maga nemében. A különböző színárnyalatok kifinomult mintázatot alkotnak, amely harmonikus összképet eredményez. A patchwork mintázat nemcsak vizuálisan, hanem tapintásra is egyedi, mivel a bőr természetes és kellemesen puha a szőrszálaknak köszönhetően.

Mérete: 160×230 cm

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kézzel készített patchwork bőrszőnyeg

A fémes aranyhatások és a türkizkék színezés gyorsan a szoba meghatározó darabjává teszi a szőnyeget. A természetes, mégis modern jelleg különösen egyedivé teszi a szőnyeget. Ezért nemcsak klasszikus vagy rusztikus enteriőrökkel kombinálható, hanem modern vagy skandináv enteriőrökben is remekül mutat. A természetes színek és a bőrből készült lakberendezési kiegészítők harmonikus összhangot teremtenek, amely jó közérzetre invitál. A bőrszőnyegek melegítő tulajdonságai kellemes kényelmet nyújtanak lábának az egyébként hideg padlón. A filc hátlapnak köszönhetően a szőnyeg kíméletes a padlóhoz. A bőr egy különösen robusztus és strapabíró anyag, ami a szőnyeget nagyon könnyen ápolhatóvá teszi. Az enyhe szennyeződések egyszerűen felporszívózhatók vagy kirázhatók. Durvább szennyeződések esetén puha kefével vagy nedves ruhával és természetes vízzel lehet kezelni.

A bőr természetes termék. Emiatt, valamint azért, mert kézzel készült, minden szőnyeg egyedi, és színben, mintázatban és méretben akár 30%-kal is eltérhet a képen láthatótól. A természetes szőrzet egy idő után és erős igénybevétel esetén szőrtelenedhet. A fémfólia is leválhat néhány helyen. Ez az anyag természetes természetéből adódik, és nem gyártási hiba vagy minőségi hiányosság.

Kivitel: 100 türkiz / arany

Különleges jellemzők: Fémhatású, szőrös bőr, részletes kézimunkák

szín: Türkiz / arany

Természetes bőrből készült szőnyeg, egyedi kézzel készített termék, rendkívül robusztus és könnyen tisztítható.

Cikkszám: 8FNBS Kategória: