Kanapé óarany színben

2 430 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Moduláris beltéri prémium bútor, kanapé óarany színben

A kanapé azoknak ajánlott, akik elegáns, fényűző és tartós bútort keresnek.

A kanapét a legigényesebb felhasználók számára tervezték, akik különös figyelmet fordítanak a kidolgozás minőségére és a részletekre.

A kiváló minőségű bársonnyal bevont, pihe-puha párnák tökéletes relaxációs zónát alkotnak.

A mustáros kanapé szinte minden belső tér dekorációjába illeszkedik. A fekete fémlábak hozzáadásával kontrasztos és egyben tökéletes színpáros jött létre.

 

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Ez a kanapé roppant kényelmes, ezért garantált a kellemes kikapcsolódás benne. Dőlj hátra rajta és vegyél a kezedbe egy izgalmas könyvet vagy nézz egy jó filmet és élvezd a szabadidődet! Ez a modell mindenkit elbűvöl elegáns megjelenésével és bájos formavilágával, ezért remek választás.

A bársony fényűző textúrájú és megjelenésű. Ez egy árnyékos szövet, amely a világítástól függően hajlamos a színárnyalat megváltoztatására. A bársony előállításához szintetikus, viszkóz vagy poliamid adalékokat használnak. Jelenleg ez a szövet rendkívül népszerű, és gyakran használják belső terekben bútorok és egyéb belső részletek, például párnák készítéséhez. A bársony beleolvad otthonának belsejébe, ezért ne hagyja ki, ha új szöveteket választ.
Méretek:
Sarok elem:95x95x66 cm
Toldó elem: 95x95x66 cm
2 személyes kanapé: 105x175x66 cm
Ebben az összeállításban a teljes méret:380x175x66 cm
Cikkszám: 703180,703179,703176 Kategóriák: ,