Vissza
Kezdőlap / Termékek / Salvador Alumínium Kültéri Sarokgarnitúra Fehér színben – Kerti sarok ülőgarnitúra

Salvador Alumínium Kültéri Sarokgarnitúra Fehér színben – Kerti sarok ülőgarnitúra

339 900 Ft

Modern és praktikus kerti ülőgarnitúra fehér alumíniumból

Modern alumínium kerti garnitúránk igazán kényelmes és stílusos kiegészítője lehet kertjének vagy akár teraszának. A stílusos kerti szett egy több férőhelyes kerti sarokkanapéból  áll.  A színek és anyagok stílusos összhangja még inkább kiemelik a kerti ülőgarnitúra modern és kényelmes kisugárzását. A váz FEHÉR, por-szórt alumíniumból készült.  Kényelmesen párnázott üléspárnák és háttámla párnák biztosítják a megfelelő komfortot. A párnákhoz tartozó poliészter huzatok lehúzhatóak és könnyen tisztíthatóak.

 

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Készleten

Cikkszám: 58058,58059 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A stabil por-szórt alumíniumváz rendkívül időtálló és valódi stílust ad a bútornak. A ülőgarnitúra ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható és környezetbarát. A bútorok az év egészében és bármilyen időben a szabadban hagyhatóak anélkül, hogy károsodnának. Ideális a házba, kertbe vagy a teraszra.

Modern és praktikus kerti ülőgarnitúra fehér alumíniumból

Modern alumínium kerti garnitúránk igazán kényelmes és stílusos kiegészítője lehet kertjének vagy akár teraszának. A stílusos kerti szett egy több férőhelyes kerti sarokkanapéból áll.  A színek és anyagok stílusos összhangja még inkább kiemelik a kerti ülőgarnitúra modern és kényelmes kisugárzását. A váz FEHÉR, por-szórt alumíniumból készült.  Kényelmesen párnázott világos szürke színű üléspárnák és háttámla párnák biztosítják a megfelelő komfortot. A párnákhoz tartozó poliészter huzatok lehúzhatóak és könnyen tisztíthatóak.

Az erős és masszív alumínium vázat a merevség jellemzi , ám a nagyméretű puha ülőpárnák miatt ugyanakkor páratlan kényelmet biztosít.

Méretek:

2-személyes kanapé:158 x 90 x 61 cm

2-személyes kanapé:185 x 90 x 61 cm