Vissza
Kezdőlap / Termékek / Bahama Prémium Kültéri Étkező garnitúra – 9 részes kerti bútor

Bahama Prémium Kültéri Étkező garnitúra – 9 részes kerti bútor

739 000 Ft 639 900 Ft

Prémium kültéri Étkező garnitúra

Az Étkező garnitúra (FSC ) trópusi akácfából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették. A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern fekete színű műrattan került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz.A használt bevonatot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A székek párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Készleten

Leírás

Leírás

Prémium kültéri Étkező garnitúra

Az Étkező garnitúra (FSC ) trópusi akácfából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették. A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern fekete színű műrattan került elhelyezésre, mely a fa felületekkel összhatásban stílust sugároz. A használt bevonatot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A székek párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

A termékhez stílusában egyező Bahama ülőgarnitúra is elérhető!

Méretek:

asztal:225x104x76 cm

szék: 60x62x86 cm, ülőmagasság: 50cm