Phuket ALU Akácfa Kerti Sarokgarnitúra 4 részes MINTADARAB

659 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Kiváló minőségű alumínium kerti bútor, kültéri sarokgarnitúra antracit színben

Az asztallap  (FSC ) trópusi akácfából készült, mely jól ellenáll az időjárás hatásainak. Ennek a természetes kemény fának a színe finom textúrájú TEAK fa színű, ami a fának szép meleg külsőt biztosít.

Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették.

A kültéri sarokgarnitúrán elegáns, modern akácfa került elhelyezésre, mely az alumínium felületekkel összhatásban stílust sugároz.

A kerti sarokgarnitúra párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Phuket ALU Trópusi Akác sarokgarnitúra VIDEO

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kiváló minőségű kerti sarokgarnitúra antracit színben, kerti bútor

A stabil por-szórt alumíniumváz rendkívül időtálló és valódi stílust ad a bútornak. Az ülőgarnitúra ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható. Ideális a házba, kertbe vagy a teraszra.

Biztos, hogy ennek a készletnek számos elismerő pillantást köszönhet majd.

Az exkluzív alumínium kültéri étkező garnitúra egy 2-személyes balos kanapéból, egy 2-személyes jobbos kanapéból, egy sarokelemből és egy dohányzóasztalból áll.

A bútorok fa részeinek rendszeres kezelése szükséges állaguk megóvása érdekében.

A kerti szezon végeztével, amennyiben a fa felülettel rendelkező termékek ki voltak téve az időjárás viszontagságainak, az erre készített „olajok”, ápoló szerek segítségével évente kétszer le kell kezelni azokat.

Ha kültéren, de fedett teraszon kerültek elhelyezésre, akkor az évenként egyszeri ápolás is elegendő. Olyan anyagokat használjon, melyek nem befolyásolják a fa színét, nem színezik el azt.

A fa felületeket enyhe mosószeres ruhával tisztítsuk majd töröljük szárazra.  Tilos a fa felületeket szemcsés súrolószerrel és szerves, maró oldószerrel tisztítani.

A fa felületek esetleges javítását kizárólag fára használható festékkel/színezővel végezze. Kérjen segítséget fa termékek javítására szakosodott cégektől.

Dohányzóasztal méret:80x80x31 cm

2-személyes kanapé balos mérete:171,5x80x71 cm

2-személyes kanapé jobbos mérete:171,5x80x71 cm

Sarokelem:80x80x71 cm

Afrika Prémium Kültéri Étkező garnitúra 7 részes

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Könnyen tisztítható, Összeszerelést igényel, Vízlepergető

Cikkszám: HUC39521,HUC39522,HUC39523,HUC32458 Kategóriák: , ,